Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Χαλκιδική όταν ένας 48χρονος επιβάτης απείλησε τον οδηγό του οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη προς Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας φαίνεται ότι ανέβηκε στο όχημα από το χωριό Στρατώνη και ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά στον οδηγό και να τον απειλεί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε στην κατοχή του ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στο χωριό Παλαιόχωρα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή.
Σημειώνεται ότι το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.