Μια κινηματογραφικού τύπου διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Μαγούλας οπού τρεις κακοποιοί εισέβαλαν σε ένα φαρμακείο με ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο και έφυγαν με «λεία» την είσπραξη από το ταμείο.
Όλα έγιναν λίγο πριν από τη 1 τη νύχτα της Τρίτης όταν οι τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ, έσπασαν την τζαμαρία και τα κάγκελα της εισόδου του φαρμακείου κάνοντας όπισθεν και στη συνέχεια «μπούκαραν» στο εσωτερικό.
Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός του ΙΧ πατάει γκάζι και σπάει την τζαμαρία του φαρμακείου την ώρα που ο συνεργός του κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού και μπαίνει στο κατάστημα.
Δείτε το βίντεο:
Ο κακοποιός φαίνεται να φορά μια ιατρική μάσκα και χειρουργικά γάντια και αφού περνάει πάνω από τα σπασμένα τζάμια, φτάνει στο ταμείο, αρπάζει το συρτάρι με τα μετρητά και επιστρέφει στο αυτοκίνητο.
Εκεί τον περιμένει ο τρίτος διαρρήκτης, ο οποίος κάθεται στο πίσω κάθισμα και τον βοηθά να επιβιβαστούν. Μπαίνουν στο αμάξι και γίνονται «καπνός».
Η είσοδος του φαρμακείου θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από την εισβολή των διαρρηκτών με το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάζει το protothema.gr, ενώ οι δράστες κατάφεραν να πάρουν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο της επιχείρησης.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι διαρρήκτες ήταν κλεμμένο και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Ελευσίνας.
Με καύσιμα τις ιδέες, το πάθος, την πελατοκεντρικότητα και το πνεύμα συνεχούς εξέλιξης, η Revoil γιορτάζει φέτος 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά καυσίμων και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Δεν φανταζόμασταν ποτέ πως το κινητό και το σταθερό, η τηλεόραση, οι παραγγελίες φαγητού, οι πληρωμές λογαριασμών, η ασφάλιση και οι Smart Home συσκευές θα μπορούσαν να συνδυαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο. To MagentaONE από την COSMOTE TELEKOM το κάνει πανέξυπνα, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στη λέξη «σύνδεση».