Εισαγγελική έρευνα με αντικείμενο τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των υπευθύνων του ψυχιατρικού νοσοκομείου της Αθήνας «Δαφνί» όσον αφορά στο καθεστώς νοσηλείας του 46χρονου τροφίμου, ο οποίος δολοφόνησε μια 44χρονη που νοσηλευόταν στην ίδια Ψυχιατρική Κλινική, ξεκινάει η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, στις 3:15 το πρωί. Ο 47χρονος διέπραξε το έγκλημα με ένα κομμάτι σπασμένου καθρέπτη, σκοτώνοντας την 44χρονη που είχε εισαχθεί για νοσηλεία μια ημέρα νωρίτερα.
Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε με τις αρχές να τον αναζητούν και να τον συλλαμβάνουν λίγο αργότερα στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, σε σχετικά μικρή απόσταση από το Δαφνί όπου σκότωσε τη γυναίκα. Ο 47χρονος φαινόταν να τα έχει χαμένα, ενώ τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα και κοψίματα από το γυαλί που είχε χρησιμοποιήσει για το έγκλημα.
Να σημειωθεί πως ο δράστης είχε διαπράξει και άλλο έγκλημα τον περασμένο Νοέμβριο στην Κέρκυρα. Τότε, είχε σκοτώσει μια ασθενή του ψυχιατρικού νοσοκομείου, χρησιμοποιώντας ένα στυλό και ένα ξύλινο μαχαιροπίρουνο.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.