ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 21,5% στους επισκέπτες των μουσείων της χώρας τον περασμένο Σεπτέμβριο
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023
Αύξηση 21,5% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, καθώς και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 11,4% και των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 23%.
Το 9μηνο πέρυσι, παρατηρείται, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, αύξηση κατά 15,3% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 2,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 19,8% στις εισπράξεις.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφεται τον Σεπτέμβριο 2024 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, αύξηση των επισκεπτών κατά 0,3%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 0,8% και μείωση των εισπράξεων κατά 1,5%.
Το 9μηνο, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 κατά 5,7% στους επισκέπτες, κατά 7,3% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 5,3% στις εισπράξεις.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.