Ο Αρχιμανδρίτης εκοιμήθη μετά από μακροχρόνια ασθένεια που τον καθήλωσε στο κρεβάτι. Σύμφωνα με το tirnavospress.gr ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος «πάλευε» με την ασθένειά του για 13 χρόνια.
Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Τυρνάβου όπου θα τελεστεί αγρυπνία.
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 7:00 το πρωί, η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης, όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.
Η κηδεία θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση