Κανονικά διεξάγεται από τις 8.00 το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε ισχύ λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων έξω από την Βουλή.
Νωρίς το απόγευμα η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, η Τροχαία λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας από την συμβολή της με την οδό Διάκου, στην οδό Σταδίου, στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.