Κανονικά διεξάγεται από τις 8.00 το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήταν σε ισχύ λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων συλλογικοτήτων έξω από την Βουλή.
Νωρίς το απόγευμα η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, η Τροχαία λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας από την συμβολή της με την οδό Διάκου, στην οδό Σταδίου, στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.