Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ενάντια στην εγκατάσταση υπεράκτιου αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό κόλπο.
Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Όχι στο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό – Φθηνό ρεύμα για όλο τον λαό».
Δείτε εικόνες:
Συμμετοχή στην κινητοποίηση δήλωσαν 200 περίπου φορείς, από Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, και Ζάκυνθο, που εκπροσώπησαν θεσμούς, εργαζόμενους, επαγγελματίες, οικολογικές οργανώσεις και κατοίκους.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού