Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ενάντια στην εγκατάσταση υπεράκτιου αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό κόλπο.
Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Όχι στο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό – Φθηνό ρεύμα για όλο τον λαό».
Δείτε εικόνες:
Συμμετοχή στην κινητοποίηση δήλωσαν 200 περίπου φορείς, από Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, και Ζάκυνθο, που εκπροσώπησαν θεσμούς, εργαζόμενους, επαγγελματίες, οικολογικές οργανώσεις και κατοίκους.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.