Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ενάντια στην εγκατάσταση υπεράκτιου αιολικού πάρκου στον Πατραϊκό κόλπο.
Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Όχι στο αιολικό πάρκο στον Πατραϊκό – Φθηνό ρεύμα για όλο τον λαό».
Δείτε εικόνες:
Συμμετοχή στην κινητοποίηση δήλωσαν 200 περίπου φορείς, από Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, και Ζάκυνθο, που εκπροσώπησαν θεσμούς, εργαζόμενους, επαγγελματίες, οικολογικές οργανώσεις και κατοίκους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;