Καθίζηση οδοστρώματος σημειώθηκε σε περιοχή των Σεπολίων λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, αυτήν την ώρα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δράμας από το ύψος της οδού Δυρραχίου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.