Δεκάδες πρόστιμα βεβαίωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) αστυνομικοί στον πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποίησαν ενώ ήταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη συνάντηση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί της Τροχαίας έφτασαν στο σημείο που είχαν συγκεντρωθεί τα άτομα, μετά από καταγγελίες στο πλαίσιο της συγκέντρωσης που πραγματοποιούν κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια την τελευταία Παρασκευή κάθε Αυγούστου, με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα και ξεκίνησαν να βεβαιώνουν παραβάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μοίρασαν πρόστιμα για πειραγμένες εξατμίσεις, παράνομη στάθμευση, ηχορύπανση, για πινακίδες κυκλοφορίας που δεν υπήρχαν, κ.α, ενώ κάποιες από τις μοτοσυκλέτες της φόρτωσαν σε φορτηγό όχημα, όπως φαίνεται και στις εικόνες του protothema.gr, με τους γερανούς της Τροχαίας να πιάνουν δουλειά.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Μεταξύ άλλων, στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Τροχαίας, της ομάδας ΖΗΤΑ, ΔΙ.ΑΣ. και ΔΡΑΣΗ αλλά και διμοιρία που ήταν σε ετοιμότητα.
Η ΕΛΑΣ το βράδυ, έκανε νέους αιφνιδιαστικούς ελέγχους αυτή τη φορά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώθηκαν τα άτομα που έφυγαν από τον Λευκό Πύργο.
Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες τους εντόπισαν και βεβαίωσαν παραβάσεις σε οχήματα που δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας, κ.α.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.