Πιερία: Σύλληψη 70χρονου για κλοπές από σπίτια με λεία 50.000 ευρώ σε κοσμήματα και μετρητά
Aπό 26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, διέπραξε εννέα κλοπές σε περιοχή της Πιερίας
Κοσμήματα και μετρητά - συνολικής αξίας σχεδόν 50.000 ευρώ - φέρεται να απέσπασε τον τελευταίο καιρό από σπίτια, ένας ηλικιωμένος που συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας. Πρόκειται για 70χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατά τη σύλληψή του επέδειξε κλεμμένη αστυνομική ταυτότητα, την οποία είχε παραποιήσει.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι κατά το διάστημα από 26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2024, διέπραξε εννέα κλοπές σε περιοχή της Πιερίας, εκ των οποίων οι τρεις σε απόπειρα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.725 ευρώ και κοσμήματα αξίας 46.325 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Σε βάρος του εκκρεμούσε επιπλέον απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 11 μηνών για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.