Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησηςαπό έναν 50χρονο άντρα, μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής όταν οι τέσσερις 14χρονες βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, στην περιοχή του Αγγελοχωρίου και κάποια στιγμή ο 50χρονος τις πλησίασε και τις θώπευσε στα πόδια!
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνδρα και να του περάσουν χειροπέδες.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.