Σε δεύτερο γύρο εκλογών οι συμβολαιογράφοι της Αθήνας
Θα μονομαχήσουν Στυλιανός Ρεβέλας και η Ελένη Κοντογιώργου, εκτός ο Γιώργος Ρούσκας
Οι συμβολαιογράφοι της Αθήνας πάνε σε δεύτερο γύρο εκλογών, αφού οι κάλπες της 26ης και 27ης Μαΐου δεν ανέδειξαν νέο πρόεδρο καθώς κανένας από τους υποψηφίου δεν συγκέντρωσε το μισό συν ένα των εγκύρων ψηφοδελτίων.
Έτσι στο δεύτερο εκλογικό γύρο ο οποίος δεν έχει προσδιοριστεί χρονικά πότε θα γίνει, με πιθανή ημερομηνία την 16η Ιουνίου 2024, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Στυλιανός Ρεβέλας και η Ελένη Κοντογιώργου, ενώ εκτός της εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δψδεκανήσου (ΣΣΕΑΠΑΔ) Γιώργος Ρούσκας.
Ειδικότερα, ψήφισαν 1.179 συμβολαιογράφοι και βρέθηκαν 53Λευκά, 10Άκυρα και 1.116 Έγκυρα.
Ο κ. Ρεβέλας έλαβε 393 ψήφους, η κυρία Κοντογιώργου 369 και ο κ. Ρούσκας 354.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.