Ομαλά συνεχίζεται η δια θαλάσσης επιστροφή του εκδρομέων του Πάσχα. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει και κόσμος που φεύγει προς τα νησιά όπως προκύπτει από τα στοιχεία των αναχωρήσεων-αφίξεων στα μεγάλα λιμάνια της Αττικής.
Συνολικά και προς τα τρία λιμάνια- Πειραιάς/Ραφήνα/Λαύριο- εκτελέστηκαν 83 δρομολόγια με 57.728 επιβάτες. Παράλληλα έφυγαν προς τα νησιά και από τα τρία λιμάνια με 79 δρομολόγια 17.034 επιβάτες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος
Προς το λιμάνι του Πειραιά εκτελέστηκαν συνολικά 59 δρομολόγια με 41.096 επιβάτες εκ των οποίων τα 39 με 13.493 αφορούσαν τα νησιά του Αργοσαρωνικού
Προς το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 16 δρομολόγια μεταφέροντας 13.418 επιβάτες.
Προς το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν οκτώ δρομολόγια με 3.214 επιβάτες.
Συνολικά και προς τα τρία λιμάνια εκτελέστηκαν 83 δρομολόγια με 57.728 επιβάτες.
Αναχωρήσεις
Παράλληλα από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά εκτελέστηκαν συνολικά 55 δρομολόγια με 14.341 επιβάτες εκ των οποίων τα 38 με 4.739 αφορούσαν τα νησιά του Αργοσαρωνικού
Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια μεταφέροντας 1.971 επιβάτες.
Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν οκτώ δρομολόγια προς τα νησιά με 722 επιβάτες.
Συνολικά και από τα τρία λιμάνια εκτελέστηκαν 79 δρομολόγια με 17.034 επιβάτες.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»