Ομαλά συνεχίζεται η δια θαλάσσης επιστροφή του εκδρομέων του Πάσχα. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει και κόσμος που φεύγει προς τα νησιά όπως προκύπτει από τα στοιχεία των αναχωρήσεων-αφίξεων στα μεγάλα λιμάνια της Αττικής.
Συνολικά και προς τα τρία λιμάνια- Πειραιάς/Ραφήνα/Λαύριο- εκτελέστηκαν 83 δρομολόγια με 57.728 επιβάτες. Παράλληλα έφυγαν προς τα νησιά και από τα τρία λιμάνια με 79 δρομολόγια 17.034 επιβάτες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος
Προς το λιμάνι του Πειραιά εκτελέστηκαν συνολικά 59 δρομολόγια με 41.096 επιβάτες εκ των οποίων τα 39 με 13.493 αφορούσαν τα νησιά του Αργοσαρωνικού
Προς το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 16 δρομολόγια μεταφέροντας 13.418 επιβάτες.
Προς το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν οκτώ δρομολόγια με 3.214 επιβάτες.
Συνολικά και προς τα τρία λιμάνια εκτελέστηκαν 83 δρομολόγια με 57.728 επιβάτες.
Αναχωρήσεις
Παράλληλα από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά εκτελέστηκαν συνολικά 55 δρομολόγια με 14.341 επιβάτες εκ των οποίων τα 38 με 4.739 αφορούσαν τα νησιά του Αργοσαρωνικού
Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια μεταφέροντας 1.971 επιβάτες.
Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν οκτώ δρομολόγια προς τα νησιά με 722 επιβάτες.
Συνολικά και από τα τρία λιμάνια εκτελέστηκαν 79 δρομολόγια με 17.034 επιβάτες.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.