Μετά το Πρωτοδικείο, νέος συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το πρωί της Δευτέρας καθώς άγνωστος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11 και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο στούντιο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Μάλιστα είπε ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 20 λεπτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή να βγουν όλοι οι εργαζόμενοι από το κτίριο προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ασφάλειας.
Έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο, όμως, φάνηκε πως το τηλεφώνημα ήταν φάρσα και ο συναγερμός έληξε.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του βγαίνουν από το κτίριο:
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco