Κύκλωμα μαστροπείας: Συνελήφθησαν 26χρονη μαστροπός και 64χρονος πελάτης για το κύκλωμα με τις ανήλικες

Κύκλωμα μαστροπείας: Συνελήφθησαν 26χρονη μαστροπός και 64χρονος πελάτης για το κύκλωμα με τις ανήλικες

H 26χρονη με το όνομα Έλενα κανόνιζε ραντεβού για μια ανήλικη το πρώτο εξάμηνο του 2023 - Για την υπόθεση είχαν ήδη συλληφθεί τρία άτομα

13xroni_viasmos_mxr
Σε ακόμη δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, το οποίο εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πρώτη εκ των συλληφθέντων είναι μία 26χρονη με το όνομα Έλενα οποία κατηγορείται ότι εξωθούσε μία ανήλικη στην πορνεία και την βοηθούσε στην εύρεση «πελατών» στα οποία μάλιστα μετέβαιναν μαζί. Τα ραντεβού φέρονται να έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ένας 64χρονος ο οποίος τέλη Αυγούστου φέρεται να προέβη σε ερωτικές πράξεις με δύο ανήλικες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Αθηνών, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, έκαστη, ενώ επίσης, κατά το παρελθόν, είχε προβεί σε όμοιες πράξεις, επανειλημμένες φορές, με μία εκ των ανηλίκων έναντι 200 ευρώ κάθε φορά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τα έτη 2022 και 2023.

Οι πρώτες συλλήψεις

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα τρία άτομα. Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 31χρονη με το όνομα «Λορέλα», η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.

Η 31χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στο σπίτι της στον Κολωνό, όπου κάποιοι γείτονές της είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» επαφές που είχε με μαθήτριες της περιοχής.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη, είναι ένας 34χρονος, ο οποίος ήταν φίλος της «Λορέλας». Ο 34χρονος, από τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την παραπάνω ανήλικη και με μία 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση - εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο τρίτος συλληφθείς κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου - Αυγούστου του 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης - O 30χρονος ποδοσφαιριστής έδινε μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου

Μυστήριο με θάνατο 52χρονο Νορβηγού στην Κωνσταντινούπολη - Δίπλα του βρέθηκε αναίσθητη αλλά ζωντανή 31χρονη Ελληνίδα


«Η Γεωργία δολοφονήθηκε και από τους δύο, τα τραύματά της δείχνουν μίσος» λέει η οικογένεια της 41χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης