Επί έξη μερόνυχτα έδινε σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή ο 45χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στον χώρο του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης, την στιγμή που έβγαζε φωτογραφίες μαζί με φίλους του.
Επί έξη μερόνυχτα έδινε σκληρό αγώνα για να κρατηθεί στην ζωή ο 45χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στον χώρο του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης, την στιγμή που έβγαζε φωτογραφίες μαζί με φίλους του. Όμως, τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο…
Ο άτυχος άνδρας από την Αθήνα νοσηλευόταν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Όμως, έλεγαν από την πρώτη στιγμή στους δικούς του πως η κατάστασή του δύσκολα θα ήταν αναστρέψιμη.
Ο 45χρονος είχε πάει στην περιοχή για να κάνει διακοπές και φωτογράφιζε το αρχαίο θέατρο όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Οι φίλοι του, που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, δεν έπαθαν το παραμικρό εκτός από το σοκ και το τράνταγμα που τους προκάλεσε η πτώση του κεραυνού. Ήταν, όμως, ακόμη ισχυρότερο το σοκ που υπέστησαν όταν αντίκρισαν τον κεραυνοβολημένο φίλο τους. Σοκ που έγινε ακόμη πιο έντονο, όταν τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.