Την έντονη αντίδραση της Ματίνας Παγώνη προκάλεσε το ιατρικό περιεχόμενο της επίθεσης του Παύλου Πολάκη στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μετά απο κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του.
«Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη μετά την ανάρτηση Πολάκη στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορωνοϊό.
«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.
«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».
«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.
Η ανάρτηση Πολάκη που προκάλεσε την αντίδραση της Ματίνας Παγώνη:
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.