Καιρός: Ηλιόλουστο το Σαββατοκύριακο - Στην κάλπη με ζέστη και θερμοκρασίες έως 29 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Ηλιόλουστο το Σαββατοκύριακο - Στην κάλπη με ζέστη και θερμοκρασίες έως 29 βαθμούς Κελσίου

Καλός ο καιρός με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες  - Βροχές από τη Δευτέρα στο Ιόνιο, χωρίς σημαντικά φαινόμενα

kalpi-ekloges-kairos
Και σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο  αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός με τη θερμοκρασία το μεσημέρι στους 26 με 29 βαθμούς. Τοπικού χαρακτήρα βροχές θα σημειωθούν την Δευτέρα στα βόρεια.

Αν και λίγο η θερμοκρασία θα πέσει από τα μέσα της εβδομάδας, δεν προβλέπεται κάποιο καιρικό σύστημα να αλλάξει εντυπωσιακά τον καιρό στη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Πιο αναλυτικά σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νοτιότερη νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν λίγες βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα βόρεια και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου, όμως τις πρωινές ώρες η ψύχρα στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς Κελσίου..

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw72d87kwao9)


Ο καιρός αύριο

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις στη δυτική, την κεντρική και τη νότια Ελλάδα. Μέχρι το απόγευμα στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκάνησων θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά ορεινά και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά όπου θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

kairos-savvato-ekloges


kairos-savvato-eklogon

Ο καιρός την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά, την Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.
Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες .
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 5 πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

kairos-ekloges-kairoskiriaki
kairostriti


Τι καιρό  θα έχουμε από την ερχόμενη εβδομάδα

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκάνησων.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια ενώ στα βορειοανατολικά θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Πού θα βρέχει την Τρίτη

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά το πρωί 5 με 6 μποφόρ. Στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα βόρεια έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

kairostriti


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τη βίλα στις Σπέτσες: Ο Λεβέντης λέει ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, ο Δαυίδ τον αποκαλεί «παράσιτο»

Σταμάτης Γαρδέλης: Προσπάθησε να φιλήσει τον Τάσο Ξιαρχό στο «I'm a Celebrity»

Πλάκα: Τέσσερα άτομα απείλησαν ανήλικο και τον μαχαίρωσαν στο πόδι για να τον ληστέψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης