Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 10 μέρες το δεύτερο κύμα των καρατομήσεων στην ΕΛΑΣ
«Ολα τα στελέχη της Αστυνομίας που είχαν ευθύνη - μεγάλη ή μικρή- θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και στη συνέχεια θα αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες» λένε από το υπ. Προστασίας του Πολίτη
Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Oπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το αρχηγείο του Σώματος, έπειτα από ενημέρωση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και από τις κροατικές αρχές, είχε εκδώσει διαταγή που είχε σταλεί στις εισόδους της χώρας και στις υπηρεσίες από την Κακαβιά προς Αθήνα αλλά και από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, με την οποία καλούσε τους αρμόδιους αν εντοπίσουν Κροάτες οπαδούς να τους ελέγξουν και να ενημερώσουν τα κεντρικά.
Με βάση τις πληροφορίες αυτές, εκδόθηκε η διαταγή του αρχηγείου που εστάλη στην Κακαβιά και τη Θεσσαλονίκη, αλλά παρά την ενημέρωση και το γεγονός ότι υπήρξε πληροφόρηση και από το Μαυροβούνιο ότι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πέρασαν και από εκεί, οι χούλιγκαν κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα και να προκαλέσουν χάος.
Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», ξεκαθάρισαν πως σκοπός της εσωτερικής έρευνας που διεξάγεται είναι να εντοπιστούν τα λάθη όλων των εμπλεκόμενων στελεχών, ανεξαρτήτως βαθμού, και να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες. Oπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο 10ημερο κινείται σε δύο επίπεδα.
Το πρώτο αφορά στα επιχειρησιακά λάθη που σημειώθηκαν μέχρι οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ να φτάσουν στην Ελευσίνα, ενώ το δεύτερο όσα συνέβησαν από τη στιγμή που οι χούλιγκαν έφτασαν στην Ελευσίνα και κινήθηκαν προς το γήπεδο της ΑΕΚ.
«Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν αναδειχθούν όλα τα λάθη που έγιναν και οδήγησαν σε αυτά τα αποτελέσματα. Ολα τα στελέχη της Αστυνομίας που είχαν ευθύνη, ανεξαρτήτως αν αυτή είναι μεγάλη ή μικρή, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και στη συνέχεια θα αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες. Οι οπαδοί αυτοί διένυσαν μια τεράστια απόσταση μέχρι να φτάσουν στη χώρα μας και υπήρχε ενημέρωση για την επικείμενη άφιξή τους, έτσι αυτά που συνέβησαν δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση. Κάποιοι θα έπρεπε να είχαν κάνει τη δουλειά τους αλλιώς», σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας πρόκειται να εξεταστούν τουλάχιστον 15 στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προερχόμενα από όλο το φάσμα των αστυνομικών διευθύνσεων και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, από την Κακαβιά μέχρι και την Αττική.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.