Μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Μικροθηβών βρίσκεται η αποθήκη πυρομαχικών που έχει προκαλέσει ανησυχία στις περιοχές της Μαγνησίας που παλεύουν αυτή την ώρα με τον πύρινο εφιάλτη.
Όπως ανέφερε στο protothema.gr η πρόεδρος Νέας Αγχιάλου, Παρασκευή Πυργάνη - Παρασκευοπούλου στην ίδια περιοχή υπάρχουν και βενζινάδικα: «Ακούγονται εκρήξεις μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Μικροθηβών εκεί υπάρχει αποθήκη πυρομαχικών στην θέση Καράμπα και κάποια βενζινάδικα. Η κατάσταση δυσκολεύει συνεχώς. Εμείς εκκενώνουμε με λεωφορεία τον κόσμο προς Βόλο. Αν δεν κοπάσουν οι άνεμοι θα έχουμε πρόβλημα μεγάλο».
Από την άλλη ο πρόεδρος Μικροθηβών Νίκος Σταφυλοπάτης ανέφερε πως υπάρχουν μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών: «Οι εκρήξεις ακούγονται από το σημείο όπου υπάρχει η αποθήκη πυρομαχικών μεταξύ της δικής μας περιοχής και της Νέας Αγχιάλου. Μιλάμε για ποσότητες όποτε η κατάσταση είναι κάπως περίεργη».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.