Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μια νταλίκα.
Λίγο πριν από τις 5 το πρωί, ο οδηγός του ΙΧ, κινούμενος στο ρεύμα προς Θήβα, στο ύψος του Αγίου Σωτήρος, στην Μανδρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη νταλίκα η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση 4 οχημάτων της Πυροσβεστικής και 12 Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και της συνοδηγού από το αυτοκίνητο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctep9urc31dl)
Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.