Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος αναβάτης ήταν ηλικίας 30 ετών και εργαζόταν στην πανεπιστημιακή αστυνομία
Ο άτυχος αναβάτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου δεν άντεξε και κατέληξε.
Δείτε φωτογραφίες από τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Αρδηττού στο ρεύμα προς Καλιρρόης.
Κατά τις πρώτες πληροφορίες ήταν το λεωφορείο που έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη στιγμή της σύγκρουσης στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες.
Κλείσιμο
Μετά την τραγική εξέλιξη στο τροχαίο και τον νεκρό αναβάτη της μοτοσικλέτας, ο οδηγός του λεωφορείου κρατείται.
Μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην κάθοδο του Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος της Βασιλίσσης Όλγας με την κίνηση να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.