Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.
Στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, η οποία βρίσκεται επί της οδού Αγίου Μηνά, διακρίνεται η στιγμή που ο διαρρήκτης έχει εισβάλει στο κατάστημα και ψάχνει σε όλους τους χώρους, ακόμα και στη κουζίνα, προκειμένου να βρει τη λεία του.
Δείτε τα βίντεο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης «μπούκαρε» στο εστιατόριο στις 04.46 παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αμέσως κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή, χωρίς να βρει χρήματα στο συρτάρι. Στη συνέχεια έψαξε στην κουζίνα, ενώ έγινε «καπνός» μόλις βρήκε 600 ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή σε ένα τραπέζι του εστιατορίου.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τη διάρρηξη με το πρώτο φως του ήλιου, όταν διαπίστωσε πως έχει παραβιαστεί η είσοδος και πως το εστιατόριο ήταν «άνω - κάτω». Ο ίδιος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και ο δράστης αναζητείται.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.