Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/1) 47χρονος κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού από το Ιράκ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενους του στη Β1 πτέρυγα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr προηγήθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών και κρατουμένων του Ασιατικού μπλοκ, στα οποία είχε ανάμειξη και ένας Έλληνας 38 ετών.
Συνολικά για τον ξυλοδαρμό σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις Αλβανοί και ένας ακόμη Ρουμάνος.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι της συμπλοκής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και περί όπλων, καθώς από το «πεδίο μάχης» κατασχέθηκε μία μεταλλική ράβδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε για τον έλεγχο της πτέρυγας. Ο 47χρονος διακομίστηκε με χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Πρόκειται για ισοβίτη, που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Δομοκού, ενώ ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελικός Λειτουργός.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.