Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος

Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος

Η Βικτώρια Νασίροβα ήθελε να κλέψει την ταυτότητά του θύματός της, εξήγησε ο κατήγορος Κωνσταντίνος Λειτουργής

viktoria_nasyrova_xr
Στο δικαστήριο οδηγήθηκε τη Δευτέρα (30/1) η υπόθεση της γεννημένης στη Ρωσία αφέντρας, Βικτώρια Νασίροβα, η οποία κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την σωσία φίλης της δίνοντας της ένα κομμάτι δηλητηριασμένο τσιζκέικ.

Κατήγορος στο δικαστήριο ήταν ο ελληνικής καταγωγής Κωνσταντίνος Λειτουργής, ο οποίος στην τοποθέτησή του εξήγησε ότι η Νασίροβα άφησε πίσω της αρκετά στοιχεία με κορυφαίο το DNA που βρέθηκε στο κουτί με το τσιζκέικ.

«Το DNA που βρέθηκε στο κουτί ήταν της Βικτώρια Νασίροβα. Οπότε εκτός από τους μάρτυρες, θα μάθετε ότι στο κουτί υπήρχε το ηρεμιστικό Phenazepam που είχε επίσης το DNA της κατηγορούμενης» είπε στην εναρκτήρια τοποθέτησή του στο δικαστήριο του Κουίνς ο Λειτουργής.



Στη δίκη θα παρουσιαστούν και δηλώσεις που έκανε η ρωσικής καταγωγής αφέντρα μετά τη σύλληψή της στις οποίες υπερηφανευόταν για τους σαδομαζοχιστές πελάτες της, προανήγγειλε ο ελληνικής καταγωγής κατήγορος.

Κλείσιμο
«Την ρώτησαν "υπάρχει μια γυναίκα που ονομάζεται Όλγα που μοιάζει πολύ σε σένα και η οποία λέει ότι την δηλητηρίασες με ένα κομμάτι τσιζκέικ προκειμένου να της κλέψεις την ταυτότητά της;". Ξέρετε τι έκανε η κατηγορούμενη μετά από αυτή την ερώτηση; Χαμογέλασε. Και ξέρετε τι απάντησε; "Μπορώ να σας πω ότι γνωρίζω το πρόσωπο αυτό. Ξέρω για ποια μου λέτε. Δεν την υποχρέωσα να φάει το τσιζκέικ"» είπε χαρακτηριστικά.

Viktoria Nasyrova: "I'm not a killer"


«Δεν πρόκειται για αστείο. Δεν είναι απλά μια ιστορία. Δεν είναι απλά ένα ατύχημα και δεν πρόκειται για λάθος. Η κατηγορούμενη προσπάθήσε να σκοτώσει αυτή τη γυναίκα και να κλέψει την ταυτότητά της» πρόσθεσε στην αγόρευση-καταπέλτης ο Ελληνικής καταγωγής κατήγορος.

konstantinos-leitoyrgis
O Ελληνικής καταγωγής κατήγορος της υπόθεσης


Η υπόθεση εξελίχθηκε τον Αύγουστο του 2016 όταν σύμφωνα με το θύμα, την Όλγα Τσβικ, η Νασίροβα πήγε στο σπίτι της στο Κουίνς λέγοντας της ότι έχει ανάγκη από τη φροντίδα της - η Τσβικ είναι ειδική στο μακιγιάζ - καθώς είχε ένα σημαντικό ραντεβού.

«Μου είπε "είμαι στο Μπρούκλιν. Θέλω να σου φέρω ένα διάσημο τσιζκέικ" και εγώ της απάντησα "Βικτώρια δεν χρειάζεται, έλα απλά"» είπε στο δικαστήριο την Δευτέρα η Τσβικ΄.

Όπως κατέθεσε το θύμα της Ρωσίδας αφέντρας, η Νασίροβα με το που έφτασε στο σπίτι της, της έδωσε δύο κομμάτια τσιζκέικ ενώ την πίεσε και για τρίτο, με τον κατήγορο να εξηγεί ότι όλα τα κομμάτια είχαν μολυνθεί με το ισχυρό ρωσικό αναισθητικό, Phenazepan.



Είκοσι λεπτά αργότερα η Τσβικ άρχισε να νιώθει άρρωστη: "Ήθελα να ξαπλώσω. Άρχισα να ψάχνω για ένα μαξιλάρι. Άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι χάνω τις αισθήσεις μου και της είπα "Βίκα νιώθω πολύ άσχημα". Είχα ναυτία. Ήθελα να κάνω εμετό. Άρχισα να κάνω εμετό δίπλα στο κρεβάτι μου».

Σύμφωνα με τον ελληνικής καταγωγής κατήγορο η Ρωσίδα αφέντρα στη συνέχεια έκλεψε το διαβατήριο της Τσβικ, τα χρήματα και άλλα αντικείμενα και προσπάθησε να «πειράξει» το σπίτι σκορπώντας χάπια προκειμένου το σκηνικό να παραπέμπει σε απόπειρα αυτοκτονίας.

tsvik
O Όλγα Τσβικ την οποία προσπάθησε να δηλητηριάσει η Ρωσίδα αφέντρα


«Όλα έγιναν προσεκτικά και μεθοδικά από την κατηγορούμενη. Όχι μόνο δηλητηρίασε την Όλγα προκειμένου να οικειοποιηθεί την ταυτότητά της, αλλά έκανε το δωμάτιό της να μοιάζει ότι είχε γίνει απόπειρα αυτοκτονίας» είπε ο Λειτουργής: «Πρόκειται για ένα πολύ έξυπνο άτομο.

Ο Ελληνικής καταγωγής κατήγορος σχεδιάζει, σύμφωνα με την New York Post, να καλέσει στη δίκη ως μάρτυρα και έναν άνδρα ο οποίος υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε από την Νασίροβα το 2016 αφού συναντήθηκαν μέσω ρωσικής ιστοσελίδας για ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληρφορίες ο άνδρας είχε φάει ψάρι και λαχανικά που είχε μαγειρέψει η Ρωσίδα αφέντρα και τελικά ξύπνησε τρεις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο: «Τα συμπτώματά του ήταν ίδια με αυτά της Όλγα Τσβικ. Του είχε κλέψει χρήματα και ρολόι και θα δείτε ότι το άτομο που τα έκανε αυτά ήταν η κατηγορούμενη»

Δείτε βίντεο: Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος
Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος


Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή στροφή σε πολύ χαμηλό ύψος έκανε το Phantom πριν συντριβεί στη θάλασσα

Ίμια 27 χρόνια μετά: Οι σύζυγοι των ηρώων αφηγούνται τις ώρες της κρίσης

Το σχέδιο του Μαξίμου για συνταξιούχους με προσωπική διαφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης