Σε 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων στις 8 και 9 Φεβρουαρίου προχωρούν οι ναυτεργάτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τεσσάρων σωματείων, κύριο αίτημα είναι η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις.
Ειδικότερα, σε κοινή ανακοίνωση τους τα ναυτεργατικά σωματεία Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. «Ο Στέφενσων», Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε.Ν. αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη στις 20 Ιανουαρίου στο Τακτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Στο ίδιο συμβούλιο αποφασίστηκε και η έναρξη των διαδικασιών για την τροποποίηση του καταστατικού της ομοσπονδίας.
Επίσης, ανακοίνωση για την απεργία εξέδωσε και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) από την οποία προκύπτει ότι υπέρ της απεργίας ψήφισαν οι 35 αντιπρόσωποι των σωματείων ΠΕΝΕΝ – ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ στο Τακτικό Συμβούλιο της ΠΝΟ, ενώ οι υπόλοιποι 33 απείχαν.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.