Απείλησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι όταν του κατέσχεσαν το επίδομα
Οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν από τα χέρια του τον σουγιά
Μάνος Τσαγκαράκης
Έχασε την ψυχραιμία του ένας Έλληνας όταν διαπίστωσε ότι από τον λογαριασμό του είχε γίνει κατάσχεση ενός επιδόματος που του είχε χορηγηθεί και μπήκε μαινόμενος σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Βαθύ της Σάμου, κρατώντας ένα μαχαίριμε το οποίο απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του!
Για καλή του τύχη, οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να πάρουν από τα χέρια του τον σουγιά συνολικού μήκους 18 εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έφτασαν αμέσως. Ο άνδρας συνελήφθη και η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ωστόσο, για την κατάσχεση του επιδόματος ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου και, σύμφωνα με το samostoday.gr, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Διονυσίου δήλωσε ότι ήταν γνώστης της περίπτωσης και είχε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να μην γίνει. Αυτό δεν συνέβη λόγω των αργιών και ο Δήμος εξασφάλισε στον δικαιούχο να λάβει εκ νέου επίδομα την Τρίτη.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.