Ξεκίνησαν οι πορείες για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο και φωτογραφίες
Πρώτη ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ και ακολούθησαν οι φοιτητικοί σύλλογοι
Χιλιάδες άτομα συμμετέχουν στις πορείες για την εξέγερση του Πολυτεχνείουπου βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι πορείες ξεκίνησαν στις 18.30 έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Πρώτη χρονικά ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ. Στην κεφαλή βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φυλακισθεντων και εξορισθέντων αντιστασιακών (Σ.Φ.Ε.Α.) και ακολουθούν μέλη φοιτητικών συλλογων, μαθητές, εργατικά σωματεία, κ.α.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία του ΠΑΜΕ:
Κλείσιμο
Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε από την ίδια αφετηρία η πορεία φοιτητικών συλλογών - παρατάξεων και ατόμων του αναρχικού και ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως και της εξωκοινοβουλευτική αριστεράς.
Δείτε βίντεο και εικόνες:
Πορεία, επίσης, πραγματοποιούν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία ξεκίνησε από την πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ.
Σημειώνεται ότι η Τροχαία Υπηρεσία έχει διακόψει από νωρίς την κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους που κρίθηκε απαραίτητο, ενώ συνεχίζει να πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Επιπλέον, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός για την εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού της αστυνομίας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων.
Στον «αέρα» βρίσκεται και το drone της ΕΛ.ΑΣ. που δίνει απευθείας εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή