Μάνδρα: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου» λέει ο πατέρας του 17χρονου που πυροβολήθηκε από τον αδελφό του

Μάνδρα: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου» λέει ο πατέρας του 17χρονου που πυροβολήθηκε από τον αδελφό του

«Δεν ισχύουν όλα αυτά που διακινούνται» απαντά στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, για τα περί κακοποίησης των παιδιών

mandra
Μια ανείπωτη, οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται αυτή την ώρα σε Μαγούλα και ΓΑΔΑ με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου τον οποίον πυροβόλησε- κατά λάθος- ο 14χρονος αδελφός του χθες το μεσημέρι στην Λούτσα της Μάνδρας.

Πριν από λίγη ώρα, ο 14χρονος ομολόγησε πως άνοιξε κατά λάθος πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα σε βάρος του 17χρονου αδελφού του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο αδελφός του θύματος, είχε πάει με τον 17χρονο για κυνήγι και όταν πυροβόλησε νόμιζε ότι στόχευε ένα αγριογούρουνο.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι της οικογένειας στην Μαγούλα μια δεκαμελής οικογένεια θρηνεί για το θάνατο του 17χρονου παιδιού τους με δράστη τον ίδιο του τον αδελφό.

Ο 14χρονος μέχρι το μεσημέρι δεν είχε πειστεί ώστε να ομολογήσει, ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα εμμένει στην παραδοχή πως το δικό του χέρι πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 17χρονος αδελφός του.

Αίσθηση, ωστόσο, έχει προκαλέσει η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι το Χαμόγελο του Παιδιού στην οποία κάνει λόγο για αναφορές σχετικές με κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας.

Κλείσιμο
Μέσω του protothema.gr, ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου, κ. Γιάννης Βέρρας, διαψεύδει το περιεχόμενο των καταγγελιών και επισημαίνει πως πρόκειται για μια οικογένεια βιοπαλαιστών που δεν έχει σχέση με φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας.

«Δεν ισχύουν όλα αυτά που διακινούνται. Αν υπάρχει κάποια καταγγελία από κάποιον δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το λόγο που έχει γίνει. Δεν νομίζω πως είναι κακοποίητικο περιβάλλον αν δύο παιδιά μιας 11μελης οικογένειας πιαστούν στα χέρια. Πρόκειται για βιοπαλαιστές που δίνουν αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Και από χθες θρηνούν για το γεγονός ότι ο 17χρονος γιος τους ''έφυγε'' από το χέρι του μικρού του αδελφού. Αν ήθελε ο πατέρας να κάνει κάτι τέτοιο που λένε θα πήγαινε να πυροβολήσει τον γιο του; Δεν νομίζω», δηλώνει ο κ. Βέρρας εκφράζοντας, παράλληλα, την έκπληξη του πατέρα μόλις έμαθε τις αναφορές για την κακοποίηση των παιδιών του.

«Εγω δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου», φέρεται να απάντησε ο τραγικός πατέρας στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του

Κακοκαιρία «EVA»: Σε ετοιμότητα το 112, οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας - Δείτε live

Ράιαν Μέρφι, ο Μίδας του Netflix με το απίστευτο success story
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης