Η 38χρονη που έριξε το οξύ απαντά στον Κούγια: «Θα μπορούσα να βλάψω τον σύζυγό μου όποτε ήθελα»

Η 38χρονη που έριξε το οξύ απαντά στον Κούγια: «Θα μπορούσα να βλάψω τον σύζυγό μου όποτε ήθελα»

Η 38χρονη σε νέες δηλώσεις της στο protothema.gr απορρίπτει τους ισχυρισμούς του γνωστού ποινικολόγου και επαναλαμβάνει ότι αγόρασε το οξύ για να προστατευθεί

38xroni-oxy-m

Να απαντήσει στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, επιχειρεί μέσω του protothema.gr η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με οξύ στον σύζυγο της. Νωρίτερα ο κ. Κούγιας που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό του θύματος αποκάλυψε πως η δράστιδα έκανε επανειλημμένες απόπειρες να βλάψει τον 36χρονο από τον περασμένο Απρίλιο ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια της οικογένειας από το γεγονός ότι η 38χρονη παραμένει ελεύθερη.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ο, τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα», είπε ο κ. Κούγιας.

Η 38χρονη μετά τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, δίνει τώρα την δική της απάντηση μέσω του protothema.gr :

« Απαντώ στον κ. Κούγια, ότι αν προσπαθώ να βλάψω τον πρώην σύζυγο μου από τον Απρίλιο, γιατί δεν το έκανα την Τρίτη φορά που βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο, την δεύτερη ή την πρώτη ενώ κοιμόταν; Που ήμασταν μαζί από το πρωί από τις 10 και 11ώρα μέχρι την επόμενη το μεσημέρι που φεύγαμε από το ξενοδοχείο».

Η 38χρονη σύμφωνα με όσα είπε νωρίτερα στο protothema.gr πρόκειται να παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές. Θα υποστηρίξει ότι το οξύ το προμηθεύτηκε για να προστατευθεί από τις απειλές και τα περιστατικά βίας με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη στο πρόσφατο παρελθόν με πρωταγωνιστές τον σύντροφο της και στενούς συγγενείς του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Και η μάνα «εξέδιδε» τη 12χρονη, της είχε κλείσει εννέα ραντεβού

Μεταναστευτικό: Κόρη παίκτη του Greek Idol και κόρη συνταγματάρχη διακινούσαν μετανάστες!

Ανησυχούμε ότι το Κίεβο θα χρησιμοποιήσει «βρόμικη βόμβα», λέει ο Σοϊγκού







 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης