Ένα μωράκι τεσσάρων μηνών νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγία Σοφία». Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν οι γονείς του το μετέφεραν από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς.
Οι γιατροί που το εξέτασαν θέωρησαν ότι έπρεπε να διακομισθεί στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπως και έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Όταν το μωράκι έφτασε στην Καλαμάτα και εξετάστηκε από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας όπως και έγινε.
Παράλληλα, οι γιατροί ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του. Ο 20χρονος πατέρας του παιδιού, υπήκοος Αλβανίας, ταξίδεψε μαζί με το βρέφος στην Αθήνα ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές.
Αυτή τη στιγμή κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.