Σύγκρουση πλοίων στο Στενό Καφηρέα - Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός
Συγκρούστηκαν ελαφρά επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «PELAGITIS» με το φορτηγό πλοίο «PARADISE ISLAND» σημαίας Παναμά
Ελαφρά σύγκρουση μεταξύ του επιβατηγούοχηματαγωγού πλοίου «PELAGITIS» με το φορτηγό πλοίο «PARADISE ISLAND» σημαίας Παναμά σημειώθηκε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Στενού Καφηρέα, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε εισροή υδάτων. Tα αίτια του συμβάντος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το «PELAGITIS» είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πειραιά με 4 επιβάτες, 9 Ι.Χ. οχήματα, 21 Φορτηγά οχήματα, 3 δίκυκλα και 21 άτομα πλήρωμα με προορισμό τη Χίο, ενώ το «PARADISE ISLAND» είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Algeciras Ισπανίας με προορισμό το λιμάνι Nemrut Τουρκίας με 21 άτομα πλήρωμα.
Τα δύο πλοία κατευθύνθηκαν αυτοδύναμα στον όρμο Καρύστου όπου αγκυροβόλησαν με ασφάλεια προκειμένου επιθεωρηθούν.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.