Οργή προκαλεί βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και καταγράφει ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ζώου, με θύμα αυτή τη φορά ένα άτυχο γατάκι στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία ανήλικη κοπέλα βρίσκεται με φίλες της, δελεάζει με χάδια μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε και το «κατόρθωμα», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Για την πράξη αυτή ενημερώθηκε Φιλοζωικό Σωματείο το οποίο κινήθηκε νομικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων.
Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.