Θρίλερ στα Κουφονήσια: Νέα στοιχεία για τις σορούς από το νοσοκομείο Νάξου

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Νέα στοιχεία για τις σορούς από το νοσοκομείο Νάξου

Η δεύτερη σορός ανήκει σε μικρότερης ηλικίας άνθρωπο 

koufonisia
Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης στα Κουφονήσια τόσο πληθαίνουν τα ερωτηματικά για την υπόθεση-μυστήριο με τις δύο σορούς. Έρευνα έχει αρχίσει μετά το μακάβριο έυρημα που έφερε στο φως τουρίστας του νησιού.

Οι νεότερες πληροφορίες για το θρίλερ αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ενήλικο και έναν έφηβο, ενώ οι γιατροί υπολογίζουν ότι είναι νεκροί για πάνω από χρόνο. 

Ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, δήλωσε στον ANT1, τα εξής: «Ονομάστηκαν σάκος 1 και σάκος 2 για να κάνουμε τη γνωμάτευση. Στον σάκο 1 βρήκαμε το δεξιό μηριαίο οστού και τα δύο λαγόνια οστά και σχεδόν ολόκληρη την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κομμάτι του πτώματος ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δηλαδή δεν υπήρχαν μαλακά στοιχεία και μύες. Ήταν όλα ξηραμένα».

«Το δεύτερο κομμάτι ήταν μικρότερης ηλικίας και αυτό το συμπεραίνω και από το μήκος και από το μέγεθος των οστών. Είναι ανθρώπινο και αυτό αλλά μικρότερης ηλικίας», πρόσθεσε ο κ. Ραπτάκης.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν τουρίστας ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, από το Λιμεναρχείο της Νάξου.

Η σακούλα που εντόπισε οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας της Νάξου.

Ψάχνουν απαντήσεις από τη νεκροψία 

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν από το Λιμενικό και από τις ιατροδικαστικές Αρχές οι απαραίτητες διεργασίες, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο και να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το Naxospress δεν αποκλείεται οι σοροί να συνδέονται με το ναυάγιο προσφύγων της 22ης Δεκεμβρίου του 2021, που είχε συμβεί στα ανοιχτά της Φολεγάνδρου.

Για αυτό το ναυάγιο δεν ξεκαθαρίστηκε ουδέποτε ο αριθμός των αγνοουμένων και μέχρι τον Φεβρουάριο είχαν βρεθεί δεκαπέντε (15) σοροί σε προχωρημένη σήψη σε Νάξο – Ηρακλειά – Πάρο – Σίκινο – Καρδιώτισσα και Φολέγανδρο. Στην περιοχή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων έχουν βρεθεί συνολικά επτά σοροί.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε σακούλα κάνει το συγκεκριμένο σενάριο λιγότερο πιθανό.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Κατέρρευσε ο πατέρας του 15χρονου μόλις έμαθε ότι ο γιος του πνίγηκε

ΗΠΑ: Ο Άλμπερτ Μπουρλά σε γκαλά στα Χάμπτονς όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος

Συνέλαβαν επ' αυτοφώρω υπαλλήλους εστιατορίου στη Μύκονο να διακινούν κοκαΐνη στους πελάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης