Περιστατικό που καταδεικνύει έλλειψη σεβασμού καταγράφηκε στη Σαμοθράκη όπου στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στα Θέρμα «κατασκήνωσαν» τουρίστες.
Χωρίς να αντιλαμβάνονται τη σημασία του χώρου, άπλωσαν στο πάτωμα τα πράγματά τους χρησιμοποιώντας τον ναό ως κατάλυμα.
Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει τη λύπη της. Κάνει, δε, λόγο για κατάπτωση που δημιουργεί στη Σαμοθράκη «ο ιδιότυπος αυτός τουρισμός ο οποίος εκτός από τις ιδιοκτησίες και την δημόσια αιδώ δεν σέβεται πλέον ούτε τα ιερά και όσια της τοπικής παραδόσεως των κατοίκων».
Από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε στην επίσημη σελίδα της η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναφέρει ότι πρόκειται για βεβήλωση του ναού και ότι τέτοιου είδους καταλήψεις αποτελούν «δείγμα μιας κατάστασης που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ