Δύο νεαρά άτομα νεκρά και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.
Στις 5 τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν, ακριβώς στα ΣΕΑ σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου ένας 17χρονος και μία 19χρονη.
Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.
Μταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και δύο σοβαρά τραυματίες.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.