Γκάζι: Συνεχίζονται τα πάρτι μέχρι πρωίας παρά τις προειδοποιήσεις Μπακογιάννη

Γκάζι: Συνεχίζονται τα πάρτι μέχρι πρωίας παρά τις προειδοποιήσεις Μπακογιάννη

Τα μαγαζιά ανεβάζουν στα social media βίντεο και αναγράφουν και την ώρα - «Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος», είχε πει προ ημερών ο δήμαρχος Αθηναίων

riooo
Παρά τις πρόσφατες προειδοποιήσεις του δημάρχου Αθηναίων τα νυχτερινά μαγαζιά στο Γκάζι συνεχίζουν τα λειτουργούν μέχρι τα ξημερώματα.

Όπως προκύπτει από αναρτήσεις που κάνουν στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media το πάρτι καλά κρατεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και δεν μπορούν να παίζουν μουσική όλη τη νύχτα όπως διαμήνυσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε βίντεο:

Rio Skyclub


«Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών σε αυτήν την πόλη, σέβονται τους κανόνες, σέβονται τους νόμους, σέβονται τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν όμως και κάποιες εξαιρέσεις. Σ’ αυτές, ο Δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Και αυτή είναι μια κεντρική απόφαση, η οποία έχει ληφθεί από τη δημοτική μας παράταξη, κι από μένα προσωπικά, τολμώ να σας πω. Ξέρω ότι έχουμε τη στήριξη του Δ. Σ. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο Δήμος Αθηναίων», είχε δηλώσει ο κ. Μπακογιάννης πριν από δύο μόλις ημέρες.

Ωστόσο παρά τις δηλώσεις τους δημάρχου Αθηναίων ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο δήμος σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του βάζοντας ακόμη και λουκέτο σε επιχειρήσεις, οι καταστηματάρχες επέλεξαν να «κωφεύσουν» και να συνεχίσουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους σαν να βρίσκονται στη Μύκονο κι όχι στο κέντρο της πόλης.

Όπως φαίνεται κι από τα παρακάτω βίντεο η μουσική παίζει δυνατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού πάνω στα στόρι σημειώνεται η ώρα.

Δείτε βίντεο:


Bokan Celestial Senses


Ειδήσεις σήμερα:

«Χυδαίο ψέμα», λέει η Ευγενία Μανωλίδου μετά τον Άδωνι για τις φήμες ότι την χτύπησε

Ένοχος για δύο βιασμούς ο Λιγνάδης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Δύο οι δράστες της επίθεσης στον Real FM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης