Για περισσότερη από μια ώρα διαρκεί το μπλακ - άουτ στη Νάουσα της Πάρου. Οι τουρίστες που βρίσκονται στα εστιατόρια και τα μπαρ της περιοχής, για φωτισμό χρησιμοποιούν κεριά και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Η βλάβη είναι σε μετασχηματιστή τάσεως, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πάρου, ενώ καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες να αποκατασταθεί η βλάβη άμεσα.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.