Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας νοσηλεύεται με οξεία μυοκαρδίτιδα16χρονος ποδοσφαιριστής των υποδομών του Παναιτωλικού ο οποίος πρόσφατα είχε νοσήσει από κορωνοϊό.
Ειδικότερα, ο 16χρονος διαμαρτυρήθηκε στους οικείους του ότι αισθανόταν πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να διαγνώστηκε με οξεία μυοκαρδίτιδα και κρίθηκε προτιμότερο να διακομισθεί χθες Τρίτη 17 Μαΐου σε νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασής του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό ο ανήλικος παίκτης του Παναιτωλικού, αν και εμβολιασμένος, είχε νοσήσει από κορωνοϊό, σύμφωνα με το karvasaras.gr.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.