Αγρίνιο: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από διαμέρισμα τρίτου ορόφου
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από το άκουσμα της είδησης του θανάτου μιας 53χρονης γυναίκας, η οποία έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Διαμαντή και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και η Αστυνομία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση