Πύργος: Ιερόσυλος άρπαξε «ζεστά» μετρητά ύψους 6.300 ευρώ από εκκλησία
Επέστρεψε τα 3.995 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου
Μάνος Τσαγκαράκης
Νόμιζε πως έπιασε την καλή ένας ιερόσυλοςπου τρύπωσε το βράδυ της 5ης Μαΐου σε μια εκκλησία στον Πύργο Ηλείας και βρήκε ξεκλείδωτο ένα χρηματοκιβώτιο, στο εσωτερικό του υπήρχαν "ζεστά" μετρητά ύψους 6.300 ευρώ! Όμως, δεν υπολόγισε ότι τα ίχνη που άφησε θα αποκάλυπταν την ταυτότητά του.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, η κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του Έλληνα δράστη, ο οποίος προσήχθη για προανάκριση και ομολόγησε την κλοπή. Μάλιστα, παρέδωσε στους αστυνομικούς μέρος των κλεμμένων χρημάτων ύψους 3.995 ευρώ.
Τα χρήματα αποδόθηκαν στον εφημέριο του ναού και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου για διακεκριμένη κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.