Ιερόσυλος συνελήφθη μετά την δεύτερη κλοπή στο ίδιο ξωκκλήσι

Ιερόσυλος συνελήφθη μετά την δεύτερη κλοπή στο ίδιο ξωκκλήσι

Tην πρώτη έφυγε με γεμάτες τσέπες, την δεύτερη φορά όμως έφυγε με... χειροπέδες!

pagkari
Τον οβολό των πιστών, που ήταν αυξημένος τις ημέρες του Πάσχα, είχε βάλει στο μάτι ένας Έλληνας που “επισκέφθηκε” δυο φορές μέσα σε 48 ώρες ένα ξωκκλήσι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας! Όμως, αν την πρώτη έφυγε με γεμάτες τσέπες, την δεύτερη φορά έφυγε με... χειροπέδες!

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ο ιερόσυλος είχε τρυπώσει ανενόχλητος στο μικρό ναό από την ξεκλείδωτη είσοδο και είχε παραβιάσει το παγκάρι, από το οποίο είχε ξαφρίσει το ποσό των 300 ευρώ. Το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε στο ξωκκλήσι για να αδειάσει ξανά το παγκάρι, ωστόσο δεν πρόλαβε γιατί τον έπιασαν στα πράσα αστυνομικοί της Ασφαλείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για κλοπές και η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

  • Τον έπιασαν να κλέβει μέσα σε σπίτι


Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ένας Έλληνας, την στιγμή που είχε παραβιάσει μια κατοικία σε περιοχή των Σερρών και είχε τσεπώσει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.100 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ πάνω του βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 5,5 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών στον οποίο παραπέμφθηκε του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα κλοπής και διακίνηση ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι «μαζορέτες» της ρωσικής εισβολής: Φοράνε στολή νοσοκόμας με έμβλημα «Ζ» και θυμίζουν άλλες εποχές

Νέο πλαίσιο για τις εξωσωματικές - Ριζικές αλλαγές

Πυρετός συσκέψεων Μητσοτάκη για την ενεργειακή κρίση - Οι αποφάσεις για εθνική παρέμβαση εντός Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης