Για τις νέες εξελίξεις που αφορούν την περιουσία της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκημίλησε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης.
Ο κ.Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στα λεγόμενα τουΜάνου Δασκαλάκη για το σπίτι αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης,
«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους ωστόσο ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», ανέφερε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cju8forwnri1)
«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», πρόσθεσε.
«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να την βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε κλείνοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.