Στόχος επίθεσης από αγνώστους έγινε επιχείρηση πώλησης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη σήμερα τα ξημερώματα, όταν δράστες προσέγγισαν το κτίριο και άνοιξαν πυρ, προκαλώντας φθορές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ καταγράφηκαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση και σε αυτοκίνητα.
Νωρίτερα, άγνωστοι είχαν επιτεθεί σε άλλο σημείο της ίδιας επιχείρησης ρίχνοντας μολότοφ.
Οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκβιαστική ενέργεια ή για άλλη αιτία.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις που δείχνουν ότι υπάρχει χώρος για ζωή, ακόμη και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε.