Προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού αναζητά για πρόσληψη 31 ωρομίσθιους καθηγητές για την επόμενη εκπαιδευτική σαιζόν

nautiko-theseis
Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (ώρα 9:59:21 π.μ.) η προκήρυξη της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού  για την πρόσληψη  με επιλογή 31 καθηγητών-τριών ως ωρομισθίου διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαίας αντιμισθίας για την εκπαιδευτική περίοδο, από 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως 31 Ιουλίου 2023.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες θα πρέπει να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  με συστημένη επιστολή απευθείας στη ΣΜΥΝ (Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, Σκαραμαγκάς, Τ.Κ. 12400) ή στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (με την ένδειξη «Για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού»), Λεωφόρος Μεσογείων 229-231 (ΤΓΝ 1040), ΤΚ 15561, Χολαργός, Αθήνα, το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης που είναι η 16η Μαΐου 2022, η οποία θα αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου, θα είναι θεωρημένα- αριθμημένα και θα καταγράφονται σε σχετικό πίνακα.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων  και εντός δέκα ημερών από αυτή, θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν αποδεδειγμένων λόγων ανωτέρας βίας (π.χ. απεργία/κινητοποίηση υπαλλήλων του φορέα έκδοσης πιστοποιητικού/ δικαιολογητικού, νοσηλεία σε νοσοκομείο του υποψηφίου), η εξέταση των οποίων εναπόκειται στην κρίση της τριμελούς επιτροπής η οποία θα συγκροτηθεί με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΝ . Σε κάθε περίπτωση, προσόντα κτηθέντα μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα προσμετρώνται ως μόρια.

Υποδείγματα αιτήσεων - υπευθύνων δηλώσεων θα βρίσκονται ανηρτημένα και διαθέσιμα στον διαδικτυακό τόπο του ΠΝ ( www .hellenicnavy.gr) και στον διαδικτυακό τόπο της Σχολής ( www. smyn .hellenicnavy.gr)

Διευκρινίσεις - πληροφορίες θα παρέχονται από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (διεύθυνση Σπουδών), κάθε εργάσιμη μέρα από 07:30 - 15:00, στα τηλέφωνα 210 - 5531732, 210 - 5531737 και 210 - 5531746.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέσι – Μπαπέ – Σέρχιο Ράμος: Η πιο απροσδόκητη selfie με γυναίκα γκολφέρ... στο ασανσέρ

Ο τέως βασιλιάς πούλησε το παλάτι στο Πόρτο Χέλι σε Βούλγαρο επιχειρηματία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης