Κηφισιά: Ο 4χρονος γιος ειδοποιησε τον πατέρα για την οικιακή βοηθό που φωτογράφιζε γυμνές τις ανήλικες αδερφές του

Κηφισιά: Ο 4χρονος γιος ειδοποιησε τον πατέρα για την οικιακή βοηθό που φωτογράφιζε γυμνές τις ανήλικες αδερφές του

Ο μικρός αδυνατούσε λόγω ηλικίας να περιγράψει ακριβώς τι είχε συμβεί αλλά μετέφερε στον πατέρα του πως η νεαρή από το Νεπάλ έβγαζε φωτογραφίες τα αδέλφια του - Η οικιακή βοηθός αρνήθηκε και είπε πως ο 4χρονος το φαντάστηκε αλλά την πρόδωσε το άλμπουμ στο κινητό της

MOBILE_WOMAN_HAND_2
Ο γιος, ηλικίας τεσσάρων ετών ήταν αυτός που ειδοποίησε τον πατέρα για την αρρωστημένη δράση της οικιακής βοηθού στην Κηφισιά η οποία έβγαζε τα παιδιά γυμνές φωτογραφίες και τις έστελνε μέσω διαδικτύου. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, η 28χρονη από το Νεπάλ είχε προσληφθεί ως εσωτερική βοηθός σε σπίτι πενταμελούς οικογένειας στη Κηφισιά. Αρχικά, η συμπεριφορά της, ήταν φυσιολογική καθώς έδειχνε προστατευτικη απέναντι στα τρία παιδιά που είχε αναλάβει να προσέχει, ένα τετράχρονο αγοράκι και τα δύο αδέρφια του, ένα αγοράκι 3 ετων και ένα κορίτσι 2 ετών αντίστοιχα.

Το νεαρό της ηλικίας της, της έδινε πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες μεγαλύτερες σε ηλικία οικιακές βοηθούς που είχαν δει οι γονείς προτού καταλήξουν σε εκείνη. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν περίμεναν τα όσα θα επακολουθουσαν. Μάλιστα το 4χρονο αγοράκι ήταν εκείνο που ειδοποίησε τον πατέρα του ότι κάτι περίεργο συνέβαινε χωρίς όμως να είναι σε θέση, λόγω της ηλικίας του, να αντιληφθεί το μέγεθος των νοσηρων πράξεων της 28χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας εξετάζεται πίσω από την οικιακή βοηθό που βιντεοσκοπούσε ανήλικα σε σπίτι

Του είχε κάνει εντύπωση, είπε στον πατερα του, ότι είχε πάρει το κινητό της και φωτογράφιζε τις αδερφούλες του γυμνές στο μπάνιο και σε άλλα σημεία του σπιτιού.
paidiki_pornografia_art
Ο πατέρας του τριών παιδιών θορυβηθηκε και αρχικά ζήτησε από την 28χρονη οικιακή βοηθό να του εξηγήσει όλα όσα του είχε μεταφέρει ο γιος του. Εκείνη στην αρχή προσπάθησε να τα αρνηθεί, ισχυριζομενη πως πρόκειται για κάτι που θα φαντάστηκε ο 4χρονος γιος του, ωστόσο ο πατέρας του επέμενε και έτσι την πίεσε να του δείξει το κινητό της τηλέφωνο.

Κλείσιμο
Στο άλμπουμ των φωτογραφιών βρήκε αποθηκευμένες τις επίμαχες λήψεις και αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση. Η 28χρονη υποστήριξε ότι το έκανε... για πλάκα όμως δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον πατέρα των τριών παιδιών, ούτε τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: «Όχι» σε άσκοπες μετακινήσεις, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες

Δολοφονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο: «Γάζωσαν» με σφαίρες 63χρονο επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης