Συνελήφθησαν οι 5 ληστές της χρηματαποστολής στο Παγκράτι - Είναι Έλληνες, είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό
Ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53 ετών οι πέντε ληστές - Βαρύς οπλισμός και μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή τους - Το κουιντέτο των ληστών που συνελήφθησαν στον Πειραιά είναι παλαιοί «γνώριμοι» των αρχών
Στα χέρια του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε η ομάδα των ληστών που σήμερα το πρωί επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι και μετά από ένα κινηματογραφικό σκηνικό που ξεκίνησε απο ένα μηχανάκι που δεν έπαιρνε μπροστά κατά τη διαφυγή τους μέχρι και την αρπαγή οχήματος γυναίκας οδηγού που την πέταξαν έξω για να πάρουν το αμάξι της για να το σκάσουν κατέληξαν με χειροπέδες.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που άφησαν πίσω τους οι ληστές σάρωσαν συγκεκριμένη περιοχη του Πειραιά και συνέλαβαν την ομάδα των πέντε Ελλήνων, ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53. Το κουιντέτο των ληστών είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- παλιοί γνώριμοι των αρχών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι έρευνες του Διαρρηκτών συνεχίζονται.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.