«Άναψαν τα αίματα» το μεσημέρι της Τετάρτης σε σπίτι στις Πατέλες Ηρακλείου ανάμεσα σε δύο άνδρες με συνέπεια ο ένας να βγάλει μαχαίρι.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 30χρονος Βούλγαρος πήγε στο σπίτι της Ελληνίδας πρώην συντρόφου του, ηλικίας 32 ετών.
Εκεί, βρισκόταν όμως και ο πρώην σύζυγος της 32χρονης, ένας 33χρονος.
Όταν έφτασε στο σπίτι δεν του επιτράπηκε η είσοδος με αποτέλεσμα εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, να σπάσει τζάμια και πόρτες και να εισβάλει μέσα στον χώρο.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με συνέπεια ο 30χρονος Βούλγαρος να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει στο δάκτυλο τον πρώην σύζυγο.
Εκτός των άλλων, ο δράστης που συνελήφθη από την Αστυνομία, φέρεται να εξύβρισε και να χτύπησε και την 32χρονη πρώην σύντροφό του.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.