Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε χθες Κυριακή στο χιονοδρομικό κέντροΠερτουλίου και έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια που παρέμενε ουσιαστικά κλειστό λόγω της καραντίνας.
Από νωρίς χθες το πρωί σχηματίζονταν ουρές αυτοκινήτων σε μήκος 10 χλμ. για να φτάσουν στο χιονοδρομικό.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας Τρικάλων, η οποία ανέλαβε και ρύθμισε την κάθοδο των οχημάτων το απόγευμα, πέρασαν από την Πύλη για τα ορεινά περί τα… 3.000 αυτοκίνητα, τα περισσότερα με προορισμό το Περτούλι. Ο κόσμος υπολογίζεται πολλαπλάσιος ασφαλώς.
Σημειώνεται ότι το πάρκινγκ του Χιονοδρομικού χωράει στην καλύτερη 600-700 αυτοκίνητα, οπότε λογικό να επικράτησαν σκηνές σαν αυτές στη φωτό του trikalavoice.gr.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.