Οι γιορτές είναι προ των πυλών και τα τελευταία 24ωρα η Αθήνα έχει ξεκινήσει να μεταμορφώνεται για να βάλει τους κατοίκους της στο «κλίμα» των Χριστουγέννωνκαι της Πρωτοχρονιάς.
Η Ομόνοιαέδωσε φέτος το σύνθημα για την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, στολίζοντας από νωρίς το δέντρο στην πλατεία.
Οι δρόμοι στην περιοχή του κέντρου με τα λαμπερά φωτάκια αλλάζουν τη διάθεση των Αθηναίων, με κάποιους να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στα social media.
Αν ξυπνάς στις 4 τα ξημερώματα βλέπεις και το κέντρο φωτισμένο. Καλημέρα σε όλους pic.twitter.com/L1jlsPKGBZ
Οι φωτογραφίες από εχθές το βράδυ με το φωτισμένο δέντρο στην πλατεία Ομονοίας είναι πολύ εντυπωσιακές:
Κλείσιμο
Και αρκετά καταστήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας φόρεσαν όμως από τώρα «τα καλά τους», με κάποιες γωνιές της πόλης να θυμίζουν εικόνες βγαλμένες από παραμύθι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.